Kuupäivät

ELÄMÄN YTIMESSÄ 28.–31.8.2017

Ohjaaja  Anne Nuotio

Kurssipaikka  Sun Ahonlaita, Koira-aho 1

Mysore

ilmoittautuneita 6  |  maksimiosallistujamäärä 15  

Ilmoittautumisaikaa on pidennetty 25.8. asti.

Kurssiohjelma löytyy Sun Ahonlaidan sivuilta: http://www.sunahonlaita.fi/kurssit-ja-tapahtumat/

Tässä retriitin esittely:


Elämä tuo meille kaikille haasteita, joista jotkut jättävät meihin kutistavan jälkensä. Menetysten ja pettymysten johdosta saatamme menettää uskalluksen kohdata elämä totaalisesti, ilman suojia ja jarruja. Varaudumme tuntemattomaan tulevaisuuteen jännittymällä. Pidättelemme iloamme ja suruamme. Siirrymme tarkkailijan asemaan, elämästä sivuun. Näin elinvoimamme pienenee ja mielemme jää etsimään ratkaisuja - turhaan. Kehollisesti käsittelemättömät tunteet eivät voi ratketa pään sisällä.

Mikä meitä pidättää elämästä sitä mikä meille on totta? Häpeä ja pelko. Ne taas ovat seurausta sisäämme patoutuneista tunteista. Jos emme kykene antautumaan itkulle, emme voi myöskään nauraa syvältä sisimmästämme. Jos emme uskalla kohdata katkeruuttamme ja vihaamme, emme voi vapaasti rakastaa. Tällä retriitillä voit rauhassa kohdata menneisyyden tapahtumia ja niihin liittyviä tunteita.

Tule kohtaamaan tunteiden kirjo kehossasi. Anna niiden koskettaa syvästi ja totaalisesti ja huomaa, että kaikki tunteet tuntuvat hyviltä ja oikeutetuilta, kun niitä ei vastusta. Tule tanssimaan, vapauttamaan kehosi, tärisyttämään kaikki solusi helliksi ja tunteviksi Kundaliinimeditaation avulla. Ravistele elämää rajoittavat tunteet totaalisesti kehostasi näillä harjoituksilla. Annen luomien harjoitusten kautta voit löytää uusia reittejä kohdata itsesi rehellisesti ja ilmaista tunteesi sekä kehollisesti että sanallisesti niitä häpeämättä.

Retriitille otetaan osallistujat ilmoittautumisjärjestyksessä.

Maksut suoritetaan Sun Ahonlaidan tilille:

Osuuskunta Sun Ahonlaita
Tilinumero FI87 5518 0320 0225 48
Viite 10087

Peruutustapauksissa toimimme seuraavasti.

Ilmoittautumisen jälkeen ennen 31.7. tehdyistä peruutuksista palautetaan 280€. Tämän jälkeen tulleista peruutuksista kurssimaksusta palautetaan puolet. Kurssin alkamispäivänä tai sen jälkeen kurssin kesken jättämisestä ei maksua palauteta lainkaan.

Hinta 380€

Maanantai14:30-20:30
Tiistai8:00-20:30
Keskiviikko8:00-20:30
Torstai8:00-13:00

Ilmoittautuminen päättynyt

yleistä tasoryhmistä - tasokuvaukset

Maksu 14.8.2017 mennessä.

Lisätietoja: anne@annenuotio.net gsm +358 44 366 7888

...takaisin kurssit sivulle